Home Kontakta oss

Kontakta oss

by Gustav Granberg

Vi på Navigator Syd är alltid glada att höra från våra läsare och användare. Vi välkomnar alla typer av förfrågningar, kommentarer eller feedback som du kan ha om vår sajt. Vi strävar alltid efter att ge den bästa möjliga upplevelsen för alla våra användare, och därför uppmuntrar vi dig att kontakta oss om du har några frågor eller synpunkter.

För annonsering, föredrar vi att du kontaktar oss via Skype.

Vi tror att det är det mest effektiva sättet att säkerställa en smidig kommunikation och undvika missförstånd. Vår SkypeID är live:.cid.d5c381bed0056b6c. Du kan hitta oss genom att söka på sajtnamnet i Skype. För att underlätta för dig har vi också skapat en tabell där du kan se namnet på sajten och dess motsvarande SkypeID.

NamnSkypeID
Navigator Sydlive:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär: Vi förstår att vissa personer kanske inte är bekväma med att använda Skype eller att det kan finnas tekniska hinder som förhindrar användning av Skype. I sådana fall kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär som du hittar på vår sajt. Men vi vill påpeka att vi föredrar Skype eftersom det ibland kan vara svårt att skilja på spammejl och riktiga förfrågningar som kommer via kontaktformuläret. Så om du vill vara säker på att din förfrågan har nått oss, rekommenderar vi att du använder Skype istället.