Home Guider Vem kollar upp mig på MrKoll?

Vem kollar upp mig på MrKoll?

by Gustav Granberg

Det är en fråga som många ställer sig och det går tyvärr inte att kolla upp. Det du däremot kan kolla är hur många gånger information delats ut av mrkoll se den senaste tiden och det gör du enkelt genom att söka på ditt namn och den stad du bor i, på mrkoll. se. Ett exempel är om du söker på Johann Binninge på mrkoll på Google. Du länkas då direkt till sidan med information om den person du sökt efter. Där kan du se att Johann sökts efter 9 gånger i dagsläget. Mycket smidigt!

Ta bort MrKoll

Gemensamt för alla söktjänster som finns på internet är att avlidna personer inte kan sökas upp och du kan till exempel inte söka på Beata Ratzman mrkoll eller Einar Grönberg på MrKoll. Det hjälper inte ens om du skriver in hela hans namn, som var Einar Nils Grönberg på Mrkoll. Information om personer som inte finns i livet tas därmed bort automatiskt när systemet uppdateras.

Om MrKoll.se

Söktjänsten ägs av Nusvar AB som är ett bolag som gör insamling av information som de sedan förädlar ut till svenska privatpersoner. Informationen är hämtad hos myndigheter och är tillgänglig för befolkningen via den offentlighetsprincip vi har i Sverige.

Frågor och svar om MrKoll

Du kanske känner att det är som mrkoll förstör mitt liv eller ställer dig frågan ”Kan jag vara anonym MrKoll?” Nedan finns ett svar på detta:

Kan jag ta bort mig från MrKoll och dess söktjänst?

Alla uppgifter som finns på Mr Koll är hämtade ur offentliga uppgifter så att mrkoll ta bort dina uppgifter från sökbasen går tyvärr inte. Du kan dock logga in på hemsidan och dölja ditt telefonnummer och din adress. Information om postnummer och ort kommer fortfarande att finnas kvar. Helt mrkoll anonym går därmed inte att vara. På så sätt kan du inte ta bort uppgifter från MrKoll.

Gamla bekanta på MrKoll

Kontakt med äldre vänner eller bekanta kanske hamnat i skymundan i vardagen då du haft fullt upp med dina bestyr. Kanske har du tappat bort telefonnumret till din gamla bästa vän och skulle vilja komma i kontakt med denne. MrKoll är perfekt att använda i detta syfte.

Åsikter om MrKoll

Flashback är en plattform där användare kan starta trådar och här har MrKoll förekommit i en del diskussioner. Något som nämnts är att MrKoll inte har information som stämmer och att den behöver uppdateras, vilket verkar vara märkligt med tanke på att det ska finnas aktuella uppgifter där.

related posts