Home Blogg Att göra i stockholm med barn

Att göra i stockholm med barn

by Gustav Granberg

Utforska Stockholm med barn

Är du på jakt efter inspiration till saker att göra i Stockholm med barn? Du behöver inte leta längre! Stockholm svämmar över av roliga och lärorika aktiviteter som kommer att få både stora och små att le brett.

Aktiviteter Lämplig ålder Pris
Vasamuseet Från 6 år Gratis för barn
Skyview Globen Alla åldrar 60 sek för barn
Skansen Alla åldrar 60 sek för barn
Juni BBarn 0-5 år Gratis

Vasamuseet

Vem älskar inte pirater? Vasamuseet ger barnen chansen att lära sig mer om livet till sjöss under 1600-talet. Museet är gratis för barn och barnbarn och erbjuder ett roligt och lärorikt interaktivt skattjaktsspel.

Skyview Globen

Vilket barn skulle inte drömma om att känna sig som en superhjälte och sväva över staden? Skyview Globen bjuder på en fantastisk utsikt över Stockholm och barnen kommer att älska hymnområdets coola design.

Skansen

Lär dina barn älska naturen på Skansen. Här kan barnen utforska olika traditionella svenska miljöer, träffa djur och lära sig om hållbarhet. Ett perfekt att göra i Stockholm med barn.

Juni BBarn

För de allra yngsta, erbjuder Junibacken en sagolik upplevelse. Barnen kan träffa deras favorit sagokaraktärer, åka på magiska turer och delta i sagor.

Att hitta att göra i Stockholm med barn är lätt som en plätt. Så packa barnvagnen, ta barnen i handen och upptäck allt det Stockholm har att erbjuda för hela familjen.

related posts