Home Blogg Att göra med barn i stockholm

Att göra med barn i stockholm

by Gustav Granberg

Att göra med barn i Stockholm

Välkommen till Stockholm, Sveriges huvudstad och hem till en mängd olika familjevänliga aktiviteter. Låt oss packa picknickväskan och utforska vad Stockholm har att erbjuda dina små äventyrare.

Vasa Museet

Först på vår lista är Vasa Museet. Med en otrolig fullstor replika av Vasa-fartyget kommer dina barn säkerligen att bli imponerade. Metropolerna blir historiska lekplatser där barndomens fantasier kommer till liv!

Skansen

Nästa stopp är Skansen, en utomhus djurpark och museum. Där kan barnen få utlopp för sin energi samtidigt som de lär sig om olika djur och Sveriges historia.

Junibacken

För att insupa lite magi, missa inte Junibacken. Där får man kliva in i sina favorit-sagoböcker och träffa på bland annat Pippi Långstrump.

Tom Tits Experiment

Sist men inte minst, Tom Tits Experiment, här erbjuds barnen massvis av experiment och utställningar att utforska och lära sig av. Perfekt för de vetgiriga!

Namn Plats Åldersgrupp
Vasa Museet Galarvarvsvägen 14, 115 21 Stockholm För alla åldrar
Skansen Djurgårdsslätten 49-51, 115 21 Stockholm För alla åldrar
Junibacken Galärvarvsvägen 8, 115 21 Stockholm För alla åldrar
Tom Tits Experiment Storgatan 33, 151 36 Södertälje För alla åldrar

Det finns så mycket ”att göra med barn i Stockholm,” oavsett ålder. Så varför inte ge dem en upplevelse de kommer att minnas länge? Rekommendera gärna andra aktiviteter som du tycker vi borde inkludera på listan.

related posts