Home Blogg Ben and jerry netflix and chill

Ben and jerry netflix and chill

by Gustav Granberg

Ben & Jerry’s Netflix and Chilll’d: Glassälskarens Paradis

Så, du är nyfiken på Ben & Jerry’s Netflix and Chilll’d? Då är du verkligen inte ensam! Denna ljuvliga glasskreation har tagit hela världen med storm, och det blev plötsligt snackis överallt! Är du redo att dyka in i detta söta äventyr?

Vad är det som gör Netflix and Chilll’d så speciell?

Det var när Ben & Jerry’s beslutade att samarbeta med streamingjätten Netflix, då skedde magin. Resulterat blev Netflix and Chilll’d – en glasyrkombination av jordnötssmör, söta & salta pretzel swirls och fudgy brownies. Mmm… låter gott, visst?

Glass Ingredienser Näringsinnehåll per portion
Netflix and Chilll’d Jordnötssmör, Pretzel swirls, Brownies Calories: 390, Total Fat: 22g, Sodium: 260mg, Sugars: 27g, Protein: 8g

Var kan jag hitta Netflix and Chilll’d?

Det bästa sättet att få tag på en burk Netflix and Chilll’d är att bara svänga förbi din närmaste mataffär. Du kan också prova på att beställa den hem via nätet. Listan över ställen kan bli väldigt lång men här är tre av de mest populära alternativen:

  • ICA
  • Coop
  • Hemköp

Slutgiltiga Tankar

Om du är ett fan av nötkräm och chokladbrownies, kommer du älska den här glassen. Skämt åsido, så är Netflix and Chilll’d en perfekt lösning för de glassälskare som önskar att njuta av något gott samtidigt som de plöjer igenom sina favoritserier på Netflix. Litet tips: Prova den med en het kopp choklad för extra mys!

related posts