Home Blogg Det kommer inte alltid vara du

Det kommer inte alltid vara du

by Gustav Granberg

Det kommer inte alltid vara du

Ja, det är sant, det kommer inte alltid vara du. Så svårt det än är att acceptera ibland, är livet fullt av förändringar och övergångar. Vi byter ofta roller, oavsett om det handlar om arbete, relationer eller våra personliga liv. Men oroa dig inte, det är bara en del av mänsklighetens vackra och kaotiska natur.

Olika faser och tillväxt

Minns du barndomens enkelhet, då du var helhjärtat nöjd med att vara dig? När lektionerna lärdes genom lek och misstag var en chans att ta ytterligare ett steg i rätt riktning? Likväl, när sena tonåringar och tidiga vuxna år nalkades, varför ändrades allt plötsligt? Det var på grund av att det inte alltid kommer vara du.

Istället för att leva i nuet, blev vi för upptagna med att bekymra oss för framtiden. Vilken linje ska jag ta på gymnasiet? Vilken utbildning ska jag välja på universitetet? Vart ska jag bo? Allt detta påverkas av den minsta av förändringar, och största av risker. Detta leder till att ingen roll i livet kommer att vara permanent.

Fas Rolle Utveckling
Barndom Elev Utforskande
Ungdom Idrottare Prestanda
Vuxen Föräldrar Försörjning
Äldre Rådgivare Legacy

Du kanske inte alltid är en elev, en idrottare, en förälder eller en rådgivare. Men du kommer alltid att vara du, och det är den bästa versionen du kan vara. Så, förvänta dig förändringen, omfamna det okända och se var det leder dig. Kom ihåg, ingen roll är permanent, för det kommer inte alltid vara du.

related posts