Home Blogg Enkla filmkaraktärer att klä ut sig till

Enkla filmkaraktärer att klä ut sig till

by Gustav Granberg

När en fest får tema ”film” dyker genast många olika karaktärer upp i huvudet, eller hur? Problemet är dock att vissa outfits kan vara lite för komplicerade att skapa, och vi vill ju ha något roligt men ändå enkelt. Låt oss då dyka in i några enkla filmkaraktärer att klä ut sig till.

Minion, Despicable Me

Enkla filmkaraktärer
att klä ut sig till behöver inte vara tråkiga, och Minions är ett perfekt exempel på detta! Med bara en blå overall, en gul tröja, och ett par goggles, kommer du vara festens liv!

Pippi Långstrump

För dem som föredrar klassiker, vad sägs om att bli Pippi Långstrump för en natt? Kanske behöver du bara ett par strumpor av olika färg och en klänning med ett roligt mönster. För att inte tala om hennes signaturflätor!

Wednesday Addams, The Addams Family

Letar du efter något mörkare? Wednesday Addams kanske är valet för dig. En enkel svart klänning och två flätor är allt som behövs för att förvandla sig till denna ikoniska karaktär.

Karaktär Film/Serie Nödvändiga kläder
Minion Despicable Me Blå overall, gul tröja, goggles
Pippi Långstrump Pippi Långstrump Flätad hår, färgade strumpor, klänning
Wednesday Addams The Addams Family Flätad hår, svart klänning

Sammanfattning

Utöver de ovan nämnda karaktärerna finns det massvis med enkla filmkaraktärer att klä ut sig till. Nyckeln är att hålla det enkelt och fokusera på de mest igenkännliga attributen hos karaktären. Med lite kreativitet kan du förvandla några grundläggande kläder till en fantastisk outfit. Så vilken karaktär kommer du att vara på nästa fest?

related posts