Home Blogg Enkla karaktärer att klä ut sig till

Enkla karaktärer att klä ut sig till

by Gustav Granberg

Det bästa med enkla karaktärer att klä ut sig till

Är du ute efter en idé för nästa maskeradfest men har lite tid eller budget? Ingen fara! Här har vi samlat de bästa och enklaste karaktärerna att klä ut sig till.

Karaktär Nödvändiga tillbehör Var du kan hitta tillbehör
Superman Blå dräkt, röd kapa, ’S’ emblem Festbutiker eller online
Minion Gula topp, blåa byxor, runda glasögon Vanliga klädaffärer eller online
Pippi Långstrump Flätor, prickig klänning, knäsockor Barnklädsaffärer eller vintagebutiker
Harry Potter Svart mantel, glasögon, trollstav Festbutiker eller online

Vad ska jag tänka på innan jag väljer en karaktär att klä ut mig till?

Först och främst, välj en karaktär du gillar! När du väljer en attribut, tänk på hur kände karaktären är och hur lätt de känns igen. Vill du ha en utmaning eller något snabbt och enkelt? Tänk också på om du kan hitta kläderna du behöver i din garderob, eller om du behöver köpa eller sy kläderna själv.

Hemligheten bakom en stor utklädnad

Hemligheten bakom en fantastisk maskeradkostym är inte alltid i detaljerna. Ibland är det stora bilden som gör skillnaden. Genom att klä ut dig till en karaktär du älskar, visar du din kreativitet och entusiasm, vilket kan smitta av sig på andra på festen.

Få din karaktär att skina!

Om du är intresserad av att klä ut dig till en enkel karaktär, se till att du kan ”leva” karaktären samt ha kul. Kasta in piffiga improviserade linjer eller beteenden som karaktären skulle göra. Om du klär ut dig till Pippi Långstrump, varför inte prata högt och sjunga Pippi-sånger? Gör det roligt för dig själv och de andra gästerna!

Våga vara annorlunda

Det viktiga är att ha kul. Maskera inte bara som något ”säkert” eller populärt, men våga vara annorlunda. Välj en karaktär som passar dig och var stolt över den. Du behöver inte vara perfekt solange du har roligt. Så kom ut och stråla!

I slutändan, det är vad maskerad är allt om – att ha roligt!

related posts