Home Blogg Föra över appar från android till android

Föra över appar från android till android

by Gustav Granberg

Jag förstår att du vill veta hur man kan föra över appar från en Android-enhet till en annan. Då har du hittat rätt artikel!

Överföring av appar

Först och främst, så vet du väl att det nu är lättare än någonsin att överföra appar från en Android till en annan? Och det bästa är att det inte krävs några tekniska kunskaper, så det spelar ingen roll om du är tekniskt begåvad eller inte!

Du har två huvudsakliga alternativ när det gäller att föra över appar. Du kan antingen använda Google Backup, som kommer att kopiera alla dina appar och deras inställningar, eller så kan du manuellt ladda ner varje app på din nya Android-enhet.

Metod Fördelar Nackdelar
Google Backup Allt görs automatiskt Kan ta lång tid vid stor mängd appar
Manuell nedladdning Du väljer vilka appar du vill installera Kan vara tidskrävande

Hur du använder Google Backup

För att använda Google Backup, gå till Inställningar och välj ’Backup och Återställning’. Se till att ’Backup till Google Drive’ är aktiverat. Slutligen, välj ’Säkerhetskopiera nu’. Din backup kommer nu att vara tillgänglig på din nya Android-enhet. Föredrar du att göra det manuellt? Ingen fara! Du kan också ladda ner appar en åt gången från Google Play.

Överväganden

Prova båda dessa metoder och se vilken som passar dig bäst! Och kom ihåg, det viktigaste är att dina appar återställs på din nya Android-enhet på ett sätt som passar just dig. Och sist men inte minst: håll alltid dina enheter och appar uppdaterade!

related posts