Home Blogg Kjell och Company

Kjell och Company

by Gustav Granberg

Kjell och company har butiker i bland annat Lund, Malmö, Uppsala, Västerås, Umeå, Örebro, Göteborg, Borås, Stockholm och Luleå och dessa har generösa öppettider. Hos Kjell och company kan du köpa allt du behöver i din vardag och de är specialister på svensk detaljhandel.

Företaget startade år 1988 av familjen Dahnelius som bestod av tre bröder och deras pappa. Den äldsta brodern tog täten och med hjälp av pappans erfarenhet som säljare kunde de utveckla sitt stora intresse för teknik. Fokus för företaget har alltid varit att ha ett kunskap- och lösningsbaserat arbetssätt. Idag finns det 138 butiker runt omkring i Sverige samt Norge.

Stort sortiment både online och i butik

Alla varor syns inte i deras butiker men det innebär inte att det inte finns produkter att tillgå. Butikerna kan upplevas som ganska små och det är lätt som kund att få en uppfattning av att deras sortiment inte är så stort. Det som inte syns i butiken är dock att de har enorma lager bakom butiken med närmre 10 000 olika produkter. Det innebär att Kjell och Company har möjlighet att erbjuda ett brett sortiment. På så sätt kan de också erbjuda snabb service.

Kunden i fokus

Hos Kjell och Company sätts kunderna alltid i fokus och företagets medarbetare är inte rädda för att dela med sig av sin kunskap gällande sina produkter. Målet är att förbättra kundens liv med hjälp av teknik. De har ett gediget utbud i både butik och webbshop och deras säljare har bred kunskap. De hjälper dig som kund att hitta bästa möjliga lösning.

Alla säljare är utbildade

För att kunna ge bästa möjliga service så är alla säljare som arbetar hos Kjell och Company utbildad i deras egna interna säljskola ”Kjell Academy”. Där får de lära sig det som krävs för att kunna leverera aktuell kunskap gällande olika teknik. Anledningen till att de får gå i säljskola är för att de vill att varje säljare ska ha rätt kompetens och för att kunna hjälpa varje kund på bästa sätt.

En del av de artiklar som produceras finns också tillgängliga för företagets kunder. Klicka här för att hitta inspirerande artiklar.

Snabbfakta om Kjell och Company

  • Har 111 butiker i Sverige och 27 butiker i Norge.
  • Har närmre 1000 stycken medarbetare.
  • Deras logistikanläggning och huvudkontor finns i Malmö.
  • Deras kontor för inköp finns i Shanghai sedan 2007.
  • De har över 2 miljoner medlemmar i sin kundklubb.

related posts