Home Blogg Kommande hus till salu – eskilstuna

Kommande hus till salu – eskilstuna

by Gustav Granberg

Vad kan vi förvänta oss av kommande hus till salu i Eskilstuna

Eskilstuna är en charmig stad, känt för dess stadgevärderade byggnader och moderna torg. I skrivande stund finns det flera spännande hus till salu på marknaden, men vad kan vi förvänta oss kommande?

Förväntningar på kommande försäljningar

Det är ingen överdrift att säga att Eskilstuna är en stad i ständig expansion. Med flera nya bostadsprojekt på gång kan vi förvänta oss att se ett stort utbud av nybyggda hus till salu i närmaste framtid. Från moderna villor till pittoreska trähus, kommer det finnas något för alla smaker och budgetar.

Trender i fastighetsmarknaden

Ett större fokus på hållbarhet hos de kommande bostadsprojekten i Eskilstuna kan också förväntas, med många byggföretag som lägger mer vikt vid energieffektiva utformningar och gröna alternativ.

Vilka områden ska jag ägna uppmärksamhet åt?

En del här är ännu ett mysterium, men det finns blandade indikationer på att områden som Munktellstaden och Kjula kommer att se en högre andel av kommande husförsäljningar.

Möjligheter för investerare

Med det ständigt växande bostadsbeståndet och den starka efterfrågan på bostäder i Eskilstuna, finns det gott om möjligheter för fastighetsinvesterare.

År Totalt Antal Försäljningar Populäraste Områden
2020 950 Kungsgatan, Norma
2019 895 Norma, Tuna
2018 850 Tuna, Norra Munktellstaden
2017 800 Brandkärr, Norra Munktellstaden

För att sammanställa, ser det ut att vara en spännande tid framöver för bostadsspekulanter och fastighetsinvesterare. Så, håller ögonen öppna för de kommande hus till salu i Eskilstuna!

related posts