Home Blogg Ordinary niacinamide 10 + zinc 1

Ordinary niacinamide 10 + zinc 1

by Gustav Granberg

Vad är Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1?

Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1 är en fantastisk skönhetsprodukt som hör hemma i alla hudvårdssamlingar. Den är en vitamin- och mineralkombo – niacinamid är en form av vitamin B3, medan zink är ett nyckelmineral.

Vad gör den för din hud?

Den verkar för att fokusera på blemmor och ojämn hudton. Niacinamidens ljusande egenskaper tillsammans med zinkens lugnande effekter kan hjälpa till att minska rodnad och inflammation associerad med akne, samtidigt som den minskar produktionen av sebum för att förhindra framtida breakouts.

Huvudsakliga Ingredienser Vad de gör Perfekt för hudtyp
Niacinamide (Vitamin B3) Hjälper till att ljusa upp huden och reducera inflammation Fet, Blandad, Normal
Zink Minimerar oljeproduktionen, hjälper till att motverka akne Fet, Blandad

Hur ska den användas?

Med kontinuerlig användning ser du en märkbar skillnad i hudens klarhet och olje-balans. Använda bara några droppar på ren hud före fuktkräm, både morgon och kväll, för bästa resultat.

Är det några kontraindikationer?

Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1 är generellt säker att använda för de flesta hudtyper. Men som med all hudvård kan individuella reaktioner variera, så det är alltid en bra idé att göra ett patch-test på en liten hudområde innan du använder det på hela ansiktet.

För att sammanfatta, är Ordinary Niacinamide 10 + Zinc 1 en spelväxlare när det kommer till effektivt att bekämpa ojämn hudton och oljeproduktion. Om du inte har lagt till den i din hudvårdsrutin ännu, kan det vara dags att börja tänka på det!

related posts