Home Blogg The ordinary alpha arbutin 2 + ha

The ordinary alpha arbutin 2 + ha

by Gustav Granberg

Vad är bäst med The Ordinary Alpha Arbutin 2 + HA?

Älskar du hudvård lika mycket som mig, så känner du till betydelsen av att ha de rätta ingredienserna i ditt hudvårdssortiment. En sådan ingrediens som håller på att bli allt mer populär är Alpha Arbutin. Men det bästa med Alpha Arbutin? The Ordinary har kombinerat det med HA för att ge oss det perfekta serumet.

Vad gör The Ordinary Alpha Arbutin 2 + HA unikt?

Först och främst måste jag nämna att The Ordinary’s Alpha Arbutin 2 + HA har en otroligt hög koncentration av Alpha Arbutin – hela 2%! Dessutom är det boostat med hyaluronsyra (HA), som är känd för sina fuktighetsgivande egenskaper. Så, egentligen får du två fantastiska ingredienser i ett!

Produkt Huvudingrediens Fördel
The Ordinary Alpha Arbutin 2 + HA Alpha Arbutin, Hyaluronsyra Ljusnar upp huden, Fuktreserverande

Hur använder jag The Ordinary Alpha Arbutin 2 + HA?

Använd gärna produkten två gånger om dagen för optimiala resultat. Applicera några droppar på ren och torr hud, och låt den absorbera innan du applicerar andra produkter.

Vad ska jag vänta mig av The Ordinary Alpha Arbutin 2 + HA?

Stor genomslagskraft i en liten flaska! Ditt ansikte kan se ljusare och mer enhetligt i färgen ut, samtidigt som din hy behåller sin fuktighet. Dessutom är formulan lätt och behaglig på huden. Låter det inte underbart?

Bocka av Alpha Arbutin 2 + HA från The Ordinary på din hudvårds ”måste-prova” lista. Med dess fantastiska resultat och prisvänliga prislapp, kommer du inte ångra det!

related posts