Home Blogg Var är det varmt i december

Var är det varmt i december

by Gustav Granberg

Var är det varmt i december?

Funderar du på var det är varmt i december? Goda nyheter! Jag har samlat en lista över de bästa ställena att resa till i vinterns kalla månad. Men först, låt oss kolla på några av de mest populära destinationerna i tabellen nedan!

Resmål Genomsnittstemperatur Resväg
Thailand 28°C Flyg från Stockholm
Australien 30°C Flyg från Göteborg
Julön 29°C Flyg från Malmö
Brasilien 30°C Flyg från Uppsala

Resmål 1: Thailand

Först på vår lista är Thailand, känd för sina fantastiska stränder och fantastiskt klimat. Under december är det sommar här, vilket gör det till en perfekt tropisk tillflyktsort!

Resmål 2: Australien

Vem kan motstå Australiens varma somrar? Med varma temperaturer som genomsnittligt 30 grader, kommer du att ha en perfekt tid att undkomma kylan till härliga stränder och storslagen natur.

Resmål 3: Julön

Är det något som låter bättre än att tillbringa december på en plats som heter Julön? Med en genomsnittstemperatur på 29 grader, kan du vara säker på att få en riktigt varm jul.

Resmål 4: Brasilien

Sist på vår lista men inte minst, Brasilien! Landet av Samba, karnevaler och varma stränder, väntar på att välkomna dig med öppna armar.

Medan många människor sitter hemma och huttrar, varför inte packa resväskan och se vart det leder? December behöver inte vara fylld med snö och kyla, om du bara vet var du ska leta! Varför inte prova ett av dessa fantastiska destinationer denna vinter?

related posts