Home Blogg Phillipe Cohen – Biancas expojkvän

Phillipe Cohen – Biancas expojkvän

by Jakob Israelsson
COOKING

Nämn namnet “Cohen” för någon och notera vem denne associerar till. Garanterat kommer den som varit med ett tag genast att säga “Leonard”, medan den som ännu inte är riktigt torr bakom öronen replikerar “Phillipe”. Vi lämnar Leonard åt historien här men vem är denne Phillipe? 

Fakta om Phillipe Cohen:

Född10 april 1994
Kommer frånGöteborg
Bor i Stockholm
JobbSvensk influencer och matlagningsprofil
Känd somKrögare och Bianca Ingrossos expojkvän

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Phillipe Cohen är mest känd genom sociala medier och realityshowen Wahlgrens värld, som tidigare pojkvän till en av Sveriges mest kända influencers, youtubern och egenföretagaren Bianca Ingrosso. Skvallerpressen på nätet har ständigt kommit med smaskiga rapporter om relationen mellan de två. Ibland till och med med rubriker som låtit påskina att de var på väg att bli mamma och pappa.

Numera har dock Phillipe Cohen och före detta flickvännen Bianca Ingrosso gått skilda vägar. Detta var kanske inte så oväntat med tanke på att de enligt flera källor och egen utsaga bråkat häftigt upprepade gånger och i princip gjort slut en gång per år under alla år som de varit ihop. Enligt olika källor har detta pågått i tio år. 

Phillipe Cohen har två syskon

Phillipe Cohens föräldrar kommer ursprungligen från Israel och har tre barn. Phillipe är yngst av syskonen, men förmodligen mest känd. Efter separation med Bianca Ingrosso flyttade han ihop med sin bror Jacob. Man får hoppas att Phillipes liv har blivit lite lugnare nu, efter de till synes kaotiska åren som han varit ihop med Bianca Ingrosso. Biancas temperament och frispråkighet med avslöjanden om alla sina egna och sina näras personliga sidor och hemligheter borde ha varit påfrestande för vem som helst.

En av Phillipe Cohens favoriträtter är pasta

De som hängt med vet att Phillipe Cohens älskar pasta, och framförallt Pasta Pomodoro à la Phillipe Cohen. Vi ska låta det vara osagt ifall hans intresse för det italienska köket kommer från Bianca Ingrossos stora släkt. Familjen Wahlgren Ingrosso har ju italienskt ursprung och alla verkar vara besatta i pasta och pizza. Men Phillipe driver också en egen restaurang i Stockholm, som han döpt efter sin hund Ted.

På restaurang Ted är faktiskt även andra hundar än hans egen välkomna. Dock finns det ingen speciell hundmeny, men kanske kan husse eller matte smussla en bit under bordet. Det gäller då att de väljer väl från menyn, för att hunden ska bli nöjd:

  • Snacks
  • Mindre rätter
  • Från grillen
  • Pasta
  • Vegetariskt
  • Brunch specials
  • Sandwiches
  • Sött

Phillipe Cohen på Instagram

Phillipe Cohen har instagram-konto där han främst lägger ut bilder på sin mat och sina recept. Han bidrar med sina inlägg till kreativa idéer kring matlagning och gör det på ett enkelt, informativt och underhållande sätt. Han har till exempel gjort en egen, populär variant av korv stroganoff. På sociala medier i övrigt framstår han som en stillsam och pålitlig person.

De senaste åren har Phillipe varit inblandad i realityshowen Wahlgrens värld, på grund av sin relation med Bianca Ingrosso. Dessutom har Bianca Ingrosso haft med honom i sin vlogg vid flera olika tillfällen. Frågan är om Phillipes popularitet har minskat eller kommer att minska när han inte längre kan titulera sig som pojkvän till en av Sveriges mest kända influencers.

Direkt efter separation med Bianca förlorade nämligen Phillipe ett stort antal följare på Instagram. De flesta som lämnade var släkt och vänner till familjen Wahlgren Ingrosso, som tydligen visade någon slags solidaritet med Bianca. Det är väl alltid tråkigt att förlora följare men Phillipe kommer säkerligen få flera nya följare som kommer att uppskatta hans matlagning och honom själv för hans egen skull.

related posts