Home Blogg Vad hände med Cabot Oil & Gas?

Vad hände med Cabot Oil & Gas?

by Gustav Granberg

Den amerikanska olje- och gasproducenten Coterra Energy rapporterade på onsdagen en nästan sexfaldig ökning av den justerade kvartalsvinsten i sitt första kvartalsresultat som ett nytt företag som bildats genom sammanslagningen av Cabot Oil & Gas och Cimarex Energy enligt spara-pengar.nu.

Olje- och gasproducenten Coterra Energy rapporterade på onsdagen en nästan sexfaldig ökning av den justerade kvartalsvinsten i sitt första kvartalsresultat som ett nytt bolag bildat genom sammanslagningen av Cabot Oil & Gas och Cimarex Energy. Investmentbolaget Hudson Valley Investment Advisors Inc (Current Portfolio) köper Moderna Inc, Simon Property Group Inc, Enbridge Inc, Coterra energy Inc, Molson Coors Beverage Co, säljer OceanFirst Financial Corp, Mondelez International Inc, AT&T Inc, iShares Expanded Tech Sector ETF, U. Den amerikanska olje- och gasproducenten Coterra Energy rapporterade på onsdagen en nära sexfaldig ökning av den justerade kvartalsvinsten i sitt första kvartalsresultat som ett nytt bolag bildat genom fusionen av Cabot Oil & Gas och Cimarex Energy.

Investeringsbolaget Hudson Valley Investment Advisors Inc (Current Portfolio) köper Moderna Inc, Simon Property Group Inc, Enbridge Inc, Coterra Energy Inc, Molson Coors Beverage Co, säljer OceanFirst Financial Corp, Mondelez International Inc, AT&T Inc, iShares Expanded Tech Sector ETF, U. Coterra innehar förstklassiga tillgångar på land i Förenta staterna med en inventering på flera årtionden av mycket kapitaleffektiva borrningsmöjligheter som ligger i den nedre delen av utbudskurvan. Coterra Energy är ett förstklassigt, diversifierat energibolag som är väl positionerat för att leverera överlägsen och hållbar avkastning. Läs mer om aktier på aktier-tips.se.

Vad gör Coterra Energy?

Fastigheterna i Marcellusskiffern är huvudsakligen belägna i Susquehanna County, Pennsylvania, där företaget har cirka 175 000 hektar i torrgasfönstret i området. Permian Basin är de olje- och gasproducerande bassängerna i USA, som ligger i Delaware Basin-regionen som sträcker sig över västra Texas och sydöstra New Mexico. S olje- och gasproducenten coterra energy rapporterade på onsdagen en nästan sexfaldig ökning av den justerade kvartalsvinsten i sitt första kvartalsresultat som ett nytt bolag som bildats genom sammanslagningen av cabot oil & gas och Cimarex Energy. Coterra Energy är ett förstklassigt, diversifierat energibolag med en stark profil för fritt kassaflöde som är positionerat för att ge överlägsen och hållbar avkastning.

related posts